Mona - Leading lady for Original Australian Labradoodles.

Een echt dametje is ze, zeer alert van aard en ontzettend lief en zacht van karakter. Mona leert heel snel bij en doet het zeer goed in de hondenschool. Ze is heel enthousiast en laat dat ook graag zien, ze oogt dan ook onwaarschijnlijk grappig door haar enthousiast karakter. We zijn helemaal voor haar gesmolten, ons meisje. Ze heeft een prachtige zijdezachte rode vacht. 

Wandelen, spelen, samen op stap, knuffelen, alles is goed voor Mona, zolang ze maar dicht bij haar gezin is.

"Mona .... onwaarschijnlijk lief en zacht van aard". 

Labradoodles Playground Mona - ALAEU-13741

Geboren: 31/12/2020

Teefje - Kleine mediumGewicht: 12 kg.

Trix:

Welkom lieve Trix, een ontzettend lief en aanhankelijk pupje. Trix woont bij haar gastgezin en zit al heel snel helemaal in hun ❤️. Aan alles kan je merken dat Trix het ongelooflijk getroffen heeft bij haar gezinnetje. Samen met haar gezin neemt Trix alle tijd om op te groeien, de wereld te ontdekken en knuffelen & spelen hoort daar natuurlijk ook bij :-).  Trix een ongelooflijk lieve, geduldige dame die graag dicht tegen je aan komt liggen om te knuffelen.

Labradoodles Playground Trix - ALAEU-16204

Geboren: 24/12/2021

Teefje - grote mini/kleine medium - Gewicht: 10kg

Tessa:

Tessa, dochtertje van Mona en ons 1ste zelf gefokte hondje, zijn we natuurlijk heel trots op! Met haar zijdezachte vacht en mooie ogen weet ze de aandacht van iedereen te trekken. Haar gezin wordt dan ook regelmatig aangesproken over Tessa. Bij haar gezinnetje is ze de queen, graag gaat ze mee naar de Ardennen op uitstap waar ze heerlijk los kan lopen op haar wandelingen. Gaat ze in de buurt op stap gaat ze iedereen vrolijk begroeten.  Haar beste speelmaatje is ongetwijfeld Saar, samen vormen ze een geweldig team. Deze uitermate lieve dame is een allemansvriend en haar gezin is dan ook ontzettend heel trots op haar. 

Original Australian Labradoodle Tessa - ALAEU-18291

Geboren: 26/10/2022

Teefje - 44 cm - kleine medium- Gewicht: 11kg

Saar:

Saartje, een grote mini dame, met haar charme weet ze steeds haar baasje duidelijk te maken wat ze graag bekomt. Saartje woont bij een gastgezin in de buurt. Gaat ze op wandel loopt ze ook eens heel graag los. Spelen met andere hondjes vindt ze ook heel fijn. Saartje geniet ten volle met haar gezin, knuffelt graag en ook de Ardennen is een lievelingsbestemming van deze meid, dan liefst op bezoek bij haar best friend Tessa ;-). Altijd heel enthousiast als ze iemand mag begroeten. 

Labradoodles Playground Saar - ALAEU-18003

Geboren: 30/09/2022

Teefje - 39 cm - mini - Gewicht: 10kg.

Maurice:

Geboren: 29/10/2019.

Maat: standaard

Gecastreerde reu.

Maurice, onze grote en gevoelige lieverd, hij veranderde ons leven! Eind 2019 kwam hij bij ons wonen. In no time veroverde hij onze harten. Hij staat altijd klaar om te spelen, wandelen en mee naar zee gaan vindt hij helemaal geweldig! Maurice is een hond die de groep in het oog zal houden en ook oog heeft voor de baasjes van zijn soortgenootjes, hij neemt de tijd om iedereen uitbundig te begroeten. 

Zijn kleurschakering in zijn prachtige vacht en mooie ronde ogen maken hem bijzonder knap.

Hij is onze jongen ;-)

"Maurice ... he looks like a bear but acts like a baby".