Mona:

Labradoodles Playground Mona

Teefje - Kleine medium.

Geboren: 31/12/2020  - ALAEU-13741

prcd-PRA: normal by parentage.

Heupen: OFA Good.
Ogen: vrij - IC: Clear.

Kleur: Rood - Kleurcode: BBee.
Vacht: Curly fleece.

Een echt dametje is ze, zeer alert van aard en ontzettend lief en zacht van karakter. Mona leert heel snel bij en doet het zeer goed in de hondenschool. Ze is heel enthousiast en laat dat ook graag zien, ze oogt dan ook onwaarschijnlijk grappig door haar enthousiast karakter. We zijn helemaal voor haar gesmolten, ons meisje. Ze heeft een prachtige rode vacht.

Wandelen, spelen, samen op stap, knuffelen, alles is goed voor Mona, zolang ze maar dicht bij haar gezin is.

"Mona .... onwaarschijnlijk lief en zacht van aard". 

 

Maurice:

Geboren: 29/10/2019.

Maat: standaard

Gecastreerde reu.

Maurice, onze grote en gevoelige lieverd, hij veranderde ons leven! Eind 2019 kwam hij bij ons wonen. In no time veroverde hij onze harten. Hij staat altijd klaar om te spelen, wandelen en mee naar zee gaan vindt hij helemaal geweldig! Maurice is een hond die de groep in het oog zal houden en ook oog heeft voor de baasjes van zijn soortgenootjes, hij neemt de tijd om iedereen uitbundig te begroeten. 

Zijn kleurschakering in zijn prachtige vacht en mooie ronde ogen maken hem bijzonder knap.

Hij is onze jongen ;-)

"Maurice ... he looks like a bear but acts like a baby".

 

Woody:

 Geboren: 02/04/2021

ALAEU-14186

Teefje

Maat: kleine medium.

Woody, een ontzettend lief en gevoelig dametje, haar zijdezachte rode vacht met witte accentjes maken van haar een prachtige verschijning. 

Woody groeit op in Antwerpen en heeft het ongelooflijk getroffen met haar liefdevolle gezin, aan aandacht heeft deze lieverd geen tekort.

Als pupje is ze nu druk bezig de wereld te ontdekken. Spelen, ontdekken, wandelen en knuffelen is het liefste wat deze dame doet. 

"Woodylove zoals haar gezin haar noemt, een ontzettend lief en prachtig dametje". 

 

Trix:

Labradoodles Playground Trix

Geboren: 24/12/2021

Teefje

Maat: 

Welkom lieve Trix, een ontzettend lief en aanhankelijk pupje. Trix woont bij haar gastgezin in Merchtem en zit al helemaal in hun ❤️. Aan alles kan je merken dat Trix het ongelooflijk getroffen heeft bij haar gezinnetje. Samen met haar gezin neemt Trix alle tijd om op te groeien, de wereld te ontdekken en knuffelen & spelen hoort daar natuurlijk ook bij :-)