Gastgezin

Wij zijn een kleinschalige fokker van prachtige Original Australian Labradoodles. Bij ons zijn de honden echt onderdeel van het gezin. Omdat het belangrijk is dat we, voor nu en in de toekomst, de honden alle aandacht kunnen geven die ze verdienen, werken we met gastgezinnen.

 

Hoe zien we een gastgezin?

In plaats van een eigen pup te kopen, kun je er ook voor kiezen om gastgezin te zijn van een van onze fokhondjes. In dat geval hoef je geen aanschafgeld te betalen en kom je bovenaan de wachtlijst te staan. 

Wij verwachten dat je haar een liefdevolle thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, mentale uitdaging, voldoende beweging en natuurlijk heel veel knuffels en liefde. De gewone kosten van een hond zijn voor jou, zoals het eten, de hondenschool en eventuele dierenartskosten. 

U bent uiteraard welkom om uw hondje en haar pupjes te komen bezoeken, gedurende de periode dat zij bij ons logeert en maakt het hele fokproces mee. Uw hondje zal met trots haar nestje laten bewonderen, best een unieke ervaring.

U woont, bij voorkeur, in een straal van +/-30km rond Asse, Mollem, Opwijk. 

De kosten die gepaard gaan met de dekking, zwangerschap en bevalling zijn uiteraard ten onze laste. Wij verwachten dat het teefje drie keer bij ons terug komt om gedekt te worden en om een nestje (max. 3) te krijgen. Dat betekent dat ze dan ongeveer 8 weken per zwangerschapsjaar bij ons verblijft. Natuurlijk gaan we jullie betrekken bij deze gebeurtenis en mag je haar komen bezoeken en haar kroost bewonderen. 

Er zijn enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen om gastgezin te worden, maar die lichten we heel graag toe in een persoonlijk gesprek.

Verantwoord fokken op karakter en gezondheid in een liefdevolle huiselijke sfeer staat bij ons voorop!

 

Wij zijn onze gastgezinnen dankbaar voor de goede zorgen en de fijne samenwerking!

Wanneer u geïnteresseerd bent om als gastgezin zo'n fantastische hond op te voeden, kunnen we een afspraak maken om nader kennis te maken en hierover een en ander nader toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Als gastgezin krijg je steeds voorrang op onze wachtlijst!