Gastgezin

Wij zijn een kleinschalige fokker van prachtige Original Australian Labradoodles. Bij ons zijn de honden echt onderdeel van het gezin. Omdat het belangrijk is dat we, voor nu en in de toekomst, de honden alle aandacht kunnen geven die ze verdienen, werken we met gastgezinnen.

 

Hoe zien we een gastgezin?

In plaats van een eigen pup te kopen, kun je er ook voor kiezen om gastgezin te zijn van een van onze fokhondjes. In dat geval hoef je geen aanschafgeld te betalen.  

Wij verwachten dat je haar een liefdevolle thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, mentale uitdaging, voldoende beweging en natuurlijk heel veel knuffels en liefde. De gewone kosten van een hond zijn voor jou, zoals het eten, de hondenschool en eventuele dierenartskosten. 

U woont bij voorkeur in een straal van +/-30km rond Asse, Mollem, Opwijk. 

De kosten die gepaard gaan met de dekking, zwangerschap en bevalling zijn uiteraard ten onze laste. Wij verwachten dat het teefje drie keer bij ons terug komt om gedekt te worden en om een nestje (max. 3) te krijgen. Dat betekent dat ze dan ongeveer 8 weken per zwangerschapsjaar bij ons verblijft. Natuurlijk gaan we jullie betrekken bij deze gebeurtenis en mag je haar komen bezoeken. 

Er zijn enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen om gastgezin te worden, maar die lichten we heel graag toe in een persoonlijk gesprek.

Verantwoord fokken op karakter en gezondheid in een liefdevolle huiselijke sfeer staat bij ons voorop!

 

Wij zijn onze gastgezinnen dankbaar voor de goede zorgen en de fijne samenwerking!

 

Heb je interesse of wil je graag meer info? Stuur ons dan gerust een mailtje.

 

Als u interesse heeft of meer informatie wenst,

neem dan gerust contact op met ons

via het contact formulier.